Anne Kjær Skovgaard

Anne Kjær Skovgaard, forretningsudvikling, Talent 2016. Fold sammen
Læs mere

Dårlige løsninger pisser hende af

Som udviklingschef for Den Sociale Kapitalfond skal Anne Kjær Skovgaard skabe bedre rammer for, at virksomheder kan forene social og forretningsmæssig succes. Hun har en grundlæggende ambition om at skabe et samfund, der fungerer bedre for alle, og en enestående evne til at bygge bro mellem det offentlige og private. Derfor er hun den rette til jobbet, mener hendes chef, Lars Jannick Johansen, der er adm. direktør for Den Sociale Kapitalfond.

»Anne er motiveret af at gøre en forskel – hun vil være med til at forbedre vores samfund. Derfor går hun altid efter bolden – hvad virker, og hvad virker ikke,« siger Lars Jannick Johansen.

Hun har været med til at udvikle »Velfærdens Innovationsdag«, som er Danmarks største konference for velfærdsledere fra den offentlige, den private og den frivillige sektor, og hun er en nøgleperson i at have sat socialt iværksætteri på dagsordnen. Og noget af det, der driver hende til at udvikle gode løsninger, er det stik modsatte.

»Dårlige løsninger pisser mig af. Jeg tænker, det kan ikke passe, at vi ikke kan gøre det bedre. På den måde er dårlige løsninger en drivkraft for mig,« siger Anne Kjær Skovgaard.

Anne Kjær Skovgaard

33 år, udviklingschef, Den Sociale Kapitalfond.

2009: Cand.scient.pol., Københavns Universitet.

2007: Researcher, Damvad Analytics.

2008: Flere funktioner - senest projektchef, Mandag Morgen.

2016-: Udviklingschef, Den Sociale Kapitalfond.