Gastronomi Abonnement

Tre danske spisesteder har fået Ditte Okman til at græde af glæde: Det var så fucking fantastisk

Gastronaut: Ditte Okman er vært på »Det, vi taler om«, en af Danmarks mest populære podcasts, og klummeskribent hos B.T. – og så er hun en sand foodie. Hun har grædt af glæde over i hvert fald tre steder, hun spiser ude flere gange om ugen og prioriterer det højt i både sin kalender og økonomi. Men hun blev overrasket, da hun fandt ud af, hvor mange penge hun egentlig bruger på det.

»Jeg er faktisk ret god til at lave mad. Jeg er mester i brun mad og kan sagtens stege en bøf perfekt og smage retter til. Men når jeg er ude, får jeg noget, jeg ikke kan få hjemme; jeg kan nyde både mad og gæster og bare være til stede. Jeg kan godt lide at sætte mig ned med en nystrøget serviet og dug og en smuk anretning uden at skulle huske ovn og blus.«  Fold sammen
Læs mere
Foto: Mathias Svold