Tostjernet Michelin-restaurant rykker ind i Tivoli

Tysk restaurant kendt for store rødvine i Lars Seier-klassen og et tostjernet køkken med speciale i plantebaserede menuer popper op i Det Japanske Tårn.

En af grundtankerne i Kroliks køkken, at der skal være nul madspild. Som for eksempel i signaturretten, hvor gulerødder serveres henholdsvis i en kimchikrydret bouillon og i form af en spicy puré ledsaget af spidskål og sesam. RedondoBueno

Den tostjernede restaurant Lafleur i Frankfurt er opkaldt efter den hammerdyre bordeauxvin fra Pomero. Man forestiller sig således et sted, hvor korpulente kapitalister i nålestribede jakkesæt spiser store bøffer, mens de lapper dyr bordeaux i sig.

Bortset fra den dybe vinkælder er Lafleur ikke desto mindre kendt for at tilbyde en fuldt plantebaseret (vegansk) 15-retters tastingmenu på Michelin-niveau, som vælges af 30 procent af gæsterne.