Trods sushirestauranten Kinomes noget intetsigende indretning, er der ikke ligefrem tale om et discountkoncept. Kinome bekræfter det gamle visdomsord om, at man ikke skal skue hunden på hårene. Restauranten er et godt bekendtskab og leverer fusioneret japansk madtradition med stor præcision. Også drikkekortet skiller sig ud – ikke for sit store vinudvalg, men for sine mange (ofte) egenimporterede sake-risvine. Berlingskes anmelder kvitterede sit besøg med fire stjerner.

Uddrag af anmeldelsen:

»Det var tydeligt, at Kinomes ambitionsniveau var alene højere, end hvad man ellers får på kinesisk drevne sushirestauranter, der ofte tyr til nemmeste genvej eller helt har misforstået japansk madtradition. Jo, bevares, der blev »fusioneret« og leget indflydelser fra andre landes køkkener, men der var en mening med galskaben og (for det meste) præcision i udførelsen. Som i skiver af rå, håndfanget norsk kammusling, serveret i egen skal sammen med ingefær, forårsløg og spiselige gule, lilla og hvide blomster samt tynde silkepudler. Kammuslingerne var strøget med yuzu og soja og blev kort før servering lynhurtigt overhældt med varm sesamolie, så de efter kinesisk zheng yu-tradition fik en dampet konsistens (og en nøddesmagende sauce).«

Læs hele anmeldelsen her.