»Man skal stoppe på toppen. Efter 12 uforglemmelige år har jeg besluttet at opsige min stilling som køkkenchef på Søllerød Kro med virkning fra den 30. december 2025.«

Få »God smag« direkte i din indbakke

Gastronomiredaktør Søren Jacobsen Damm forsyner dig hver fredag med en velsmagende opskrift, nyt om den gastronomiske scene og et par anbefalinger.

Jeg giver hermed tilladelse til, at Berlingske sender mig nyhedsbreve. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 13 år, og at Berlingske Media A/S må opsamle og behandle de anførte personoplysninger til det ovennævnte formål. Berlingske Medias nyhedsbreve kan indeholde invitationer til arrangementer, tilbud på abonnementer og annoncer fra tredjeparter. Dine oplysninger kan blive delt med tredjepart. I vores privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.

Sådan lød beskeden tidligere i dag fra Brian Mark Hansen, Bocuse d'Or-vinder (VM for kokke) og mangeårig køkkenchef på den Michelin-bestjernede Søllerød Kro. Da Berlingske fanger den travle køkkenchef, er han ved at gøre klar til aftenmenuen, men har dog tid til at fortælle om årsagen til, at han stopper efter 12 år i Søllerød.