
Søren Frank: Michelinkok brillerer med sit morfarkøkken på legendarisk nordsjællandsk adresse
Madanmeldelse: Brede Spisehus Mathias Eis
Det nye hold på Brede Spisehus ved Mølleåen har med succes overtaget den gamle arbejderkantine fra 1893 med et skarpt sæsonbetonet køkken.
Brede Spisehus er lidt af institution for folk i »Det Grønne Område« nord for København. Den bevaringsværdige gamle kantine, som oprindelig blev opført i 1893 for arbejderne ved Brede Klædefabrik var ikke mindst en gastronomisk oase i tiden før Den store københavnske madrevolution, hvor der var langt mellem de gode spisesteder.

Christian »Morfar« bag gryderne
Efter tre årtier med franske Bernard Carlé bag roret har det gamle spisehus netop fået ny forpagter i cateringvirksomheden Madkastellet, som har indsat Christian »Morfar« Mortensen, der på sit cv blandt andet har en årrække som Paul Cunninghams højre hånd, da den britiske kok havde en stjerne i Michelin-guiden med The Paul i Tivoli.
Del: