Torsdag åbner restauranten June på Frederiksberg.
Bag restauranten står Anders Vendelbo og Anders Strier, som også står bag de populære restauranter Frank, Polly og Grimal.
Parret stod også bag Sol & Luna, men den er nu lukket, og det er i Sol & Lunas lokaler, at den nye restaurant skal ligge.
Anledningen til ændringen er, at den tidligere køkkenchef på Michelin-restauranten Formel B Asger Klausen er kommet med ombord, udtaler Anders Vendelbo til KøbenhavnLIV.
»Vi har længe haft lyst til at lave en restaurant med den slags køkken, og så fik vi mulighed for at samarbejde med Asger. Vi glæder os – han har en masse at byde på og en masse kreativitet,« siger Anders Vendelbo til mediet.
Menuen kommer til at have grøntsager som hovedelement, men derudover vil der ikke være nedlagt dogmer på råvarevalgene.
Der vil også være både kød og fisk på menuen, står der i en pressemeddelelse, som folkene bag har udsendt.
Franske dyder og japanske rødder

Asger Klausen beskriver sit køkken således:
»Mit køkken bygger på franske køkkendyder og de klassiske dybe smage derfra. Og så bygger jeg tallerkenen op med et stilrent elegant udtryk – men som under overfladen bygger på komplekse smagssammensætninger – og ofte med japanske rødder.«
Når June åbner, bliver det med både en menu med seks serveringer til 585 kroner og et a la carte-kort. De seks serveringer kan akkompagneres med en vinmenu til 485 kroner.
Det bliver sommelier Morten Magh, der kommer til at sørge for vin til maden. Han har tidligere arbejdet på flere Michelin-restauranter, herunder Atera i New York og AOC og Studio i København.
June ligger på Solbjergvej på Frederiksberg og åbner torsdag 26. oktober. Fremover vil der være åbent onsdag-søndag.