»Jamen, altså!« Søren Frank endte i himlen i Pisserenden og forudser Michelin-stjerner til ny restaurant

Pisserendens nye fine dining-restaurant serverer en kavalkade af luksusråvarer parfumeret med fjernøstens eksotiske aromaer. Det hele bliver tilmed serveret i et perfekt velkoreograferet tempo. Det er kræs for Michelin-guidens anonyme inspektører.

Runde borde, hvide stofduge og mad serveret synkront og lydefrit i et perfekt velkoreograferet tempo. Det er lige noget for Michelin.guidens anonyme inspektører, mener Søren Frank om ny restaurant i Pisserenden. Søren Bidstrup

Pisserenden er næppe noget nemt sted at drive fine dining. På trods af at kvarteret omkring Larsbjørnsstræde ligger i city inden for voldene, har det så længe, jeg kan huske, været undergrundens domæne: Bøsserne, hippierne og punkernes mødested.

Jeg husker stadig, at de velmodne ludere hang ud af vinduerne i Teglgårdstræde og til min rædsel råbte mig an, når jeg som teenager tog turen ind til byen for at handle i SuperLove – pladeforretningen, hvor Steen Jørgensen og Knud Odde angiveligt mødte hinanden og dannede Sods (senere Sort Sol).