Franske og fynske aner, nordisk dashi og en orgastisk rôtissoirepighvar: Her er årets bedste middagsrestauranter

Navigation

logo
Køb abonnement

Sektioner

  • Samfund
  • Opinion
  • Business
  • Kultur
Køb abonnement
Gastronomi
28. dec. 2021 kl. 20.56

Franske og fynske aner, nordisk dashi og en orgastisk rôtissoirepighvar: Her er årets bedste middagsrestauranter

Rabarber fra haven med skovmærke. Niels Ahlmann Olesen

Gastronomi: På den københavnske restaurantscene finder man gourmetperlerne, der imponerer med tårnhøjt niveau. Berlingskes gastronomiredaktør, Søren Frank, har her samlet de syv bedste restauranter i år.

sofr
Søren FrankMad- og vinanmelder
Del:

Andre læser også

  • Samfund
    »Circolo«
  • Gastronomi
    Her er de frokostrestauranter, der har gjort sig bemærket i løbet af året
  • Gastronomi
    Søren Frank måtte give op under tre dages maraton med verdens mest feterede producent af kult champagne
logo
Grundlagt 1749 af Ernst Henrich Berling
Berlingske Media A/S|Pilestræde 34DK-1147 København K, Danmark
Vi tager ansvar for indholdet og er tilmeldt
Pressenævnet
  • Tip os
    • Kontakt redaktionen
    • Fejl og fakta
    • Etiske regler
    • Annoncering
    • Ledige stillinger
    • Kontakt kundeservice
    • Mine abonnementer
    • Ferieændring
    • Reklamation
    • Opsig abonnement
  • Advertorial
  • Tom Jensen, ansv. chefredaktør
  • Pierre Collignon, chefredaktør
  • Anders Krab-Johansen, koncernchef og udgiver
© Berlingske Media | Generelle handelsbetingelser
Cookie- og Privatlivspolitik | Cookiedeklaration | Ophavsret og vilkår | CVR.nr.: 29 20 73 13