»Circolo«

Calamari grigliati, antipasto toscano, cacciucco, grillet slethvar og svinekotelet. Mathias Svold

Philip Skovgaard, som i forvejen driver Mangia, Bevi Bevi og Bar la Uno, har hentet fire kokke fra Firenze og installeret dem på Circolo på Gammel Kongevej. Køkkenet er således autentisk toscansk med specialiteter som crostini med fegatini, soppressata (sylte) og cacciucco (fiskesuppe). Maden er klassisk grænsende til neandertaleragtige – hvilket altid er en god nyhed, når det kommer til det italienske køkken, som meget hurtigt bliver fimset, når kokkene forsøger at være kreative.

Uddrag af anmeldelsen:

»Jeg fik en krogmodnet grisekotelet fra Birthesminde. Af flere højdepunkter denne aften var dette nok den bedste, en stor griseoplevelse simpelthen. Kødet, ikke mindst fedtet, var herlig hængt og nøddeagtigt i smagen, og så var det stegt tilpas rosa, så al saften stadig var i behold. Jeg husker faktisk ikke at have fået en bedre dansk svinekotelet.«

Læs hele anmeldelsen her.