Dekadent kødorgie for fuld turbo på Rådhuspladsen

Smørbøf med bladguld. Mathias Eis

Casper Sobczyk laver ikke mad for hverken fedtfrygtende eller svagtspisende kostfornægtere – og på sine egne præmisser er det faktisk rigtig godt. Berlingske har været på besøg ved Restaurant Capa.

Nytåret er en tid, hvor de fleste tillader sig selv at skeje lidt ud. Især med udsigt til en omikronhærget januar på både pekuniær og kaloriel skrump. Så Konsulenten og jeg besluttede at korttidsparkere den dårlige klimasamvittighed og forud for en flagellantisk tid fuld af kål og kødfrie dage at kompensere os selv ved at opsøge Casper Sobczyk.

Han er nemlig manden bag den berømte smørbøf, der i skrivende stund angiveligt har haft over 150 millioner fremvisninger på alverdens sociale medier. Og så har Casper Sobczyk det seneste år huseret på Rådhuspladsens Palace Hotel som køkkenchef for restaurant Capa, der er ejet af John Sashi Nielsen, manden bag den prisvindende kødimportvirksomhed JN Meat.

Andre læser også