Anna Libak stod for ugens mest kontroversielle madtip. Nu får hun sin egen »salat« 

Den københavnske restaurantscene er en af verdens mest innovative. Med Berlingskes gastronomiske nyhedsbrev, »God smag«, holder vi dig ajour med, hvad der sker ude i det pulserende madland. I denne uge tilsat salat a la Anna Libak og en opfordring til Løgismose. 

Julesalat a la Libak: Gratineret julesalat (husk altid at fjerne stokken!) med kogt skinke, bechamelsauce og et pift skimmelost. Søren Jacobsen Damm

Weekendavisens skarpe udlandsredaktør, Anna Libak, løb ind i en mindre shitstorm i løbet af ugen, efter at hun på direkte tv foreslog, at de høje prisstigninger for nogle af landets fattigere familier ville være en »oplagt« mulighed for at tabe sig lidt. 

Jeg tror, at det var ment som en grovkornet spøg, men der, hvor forargelsen virkelig er berettiget, var, da hun i samme åndedrag anbefalede den søvndyssende skimmelost »Blue Castello« som en god, billig fødevare.