Samfund
Opinion
Business
Kultur
Menu
Hjemme og ude klumme
Det gode liv
Et besøg på en af Københavns berømte kebabrestauranter fik mig til at tænke på to triste spørgsmål
Det gode liv
»Støtter vi ikke de små, fortsætter 7-Elevens kapring af byens gadehjørner«
Kultur
Madrevolutionen på Nørrebro: Fra hash- og swingerklub til Michelinstjerner
Kultur
Da jeg stillede spørgsmålet »Har I flydende røg?« vidste jeg på forhånd, at der ikke var en chance i helvede for at få et positivt svar
Det gode liv
Fint med de fancy kogebøger, men sådan spiser vi i virkeligheden
Det gode liv
Skrækhistorier om kød har gjort indtryk på Kim Flyvbjerg - og han er ikke alene
Kultur
»Vi skulle igennem en blindsmagning af 20 forskellige slags smør – en på én gang fascinerende og skræmmende tanke.«
Det gode liv
»Der er andet i verden end Trump, Anders Samuelsen og pulverbearnaise«
Det gode liv
Sådan får du dit livs avocadoer
Det gode liv
»De sidste mange årtier har vi vænnet os til noget, der er helt ravruskende galt«
Det gode liv
Måske skal man tage alt det fancy ud af konceptet madpakke og bare lade det ene måltid handle om at blive mæt
Det gode liv
»At spise grøn mad var virkelig op ad bakke dengang og noget, man primært gjorde af pligt, ikke af lyst«
Det gode liv
»Herefter traf jeg en af mine tåbeligste beslutninger i nyere tid«
Det gode liv
»Gastronomi anno 2017 balancerer på kanten af det latterlige«
Det gode liv
Rørt, men ikke rystet
Det gode liv
En tur i Arnold Busck gjorde det klart for Kim Flyvbjerg: »Vi danskere er blevet en kliché«
Kultur
»For fem år siden var der ikke mange, der kendte det gamle udtryk - i dag kommer det ud af munden på hvert andet hipsterfuldskæg på Vesterbro«
Det gode liv
»En lille veltrimmet frækkert penslet med barbecuesauce lavet på bl.a. røget torskehoved og toppet med vilde løg«
Det gode liv
»Hva’ faen, bare fordi nogle japanere bruger 20 år på at blive en god sushikok, er det vel ikke sværere, end at man selv kan flikke lidt rå fisk sammen med en rismåtte, lidt tang og en klat klistret ris?«
Det gode liv
Hvis Distortion var et dyreprogram: »Den Danske Pølsemand jager alene...«
Det gode liv
Jeg har ingen vinvenner
Det gode liv
»At købe jord i dag er efterhånden mere fimset end at købe ansigtscreme til mænd«
Det gode liv
»De graver gespenstet op og sætter så gladeligt tænderne i noget, der mest af alt ligner nogle støvede brokker fra en arkæologisk udgravning«
Det gode liv
»Nice koncept! Lad os åbne en kæde!«
Det gode liv
De fucker med min hjerne
VIS FLERE
Vis flere