Bokseklub i sorg: Stortalent skudt og dræbt

En stor tragedie har ramt en den engelske by Doncaster.

For et af klubbens store boksetalenter, 21-årige Tom Bell, blev torsdag aften ramt af skud på en lokal pub. Han døde efterfølgende af sine kvæstelser.

'Vi er så knuste over at måtte meddele, at en af vores store krigere der har brugt mange timer i klubben gennem årene, er gået bort. Vi er så chokerede, at vi ikke har ord for det,' skriver Doncaster Plantworks Amateur Boxing Club i et opslag på Facebook.

Ifølge det lokale medie The Star var Tom Bell på den lokale pub Maple Tree, da han blev skudt. I første omgang lød det fra politiet, at der havde været 'en hændelse' på pubben, og politiet og ambulancer var hurtigt på stedet, og efterfølgende blev offeret, der siden viste sig at være Tom Bell, kørt på hospitalet.

Ifølge The Star er der tale om en eller flere personer, der er kørt forbi pubben.

Her har de skudt ind ad vinduerne, og efterfølgende er de kørt fra stedet. Tom Bell, der angiveligt blev ramt i brystet og benet, modtog først behandling indenfor på Maple Tree Pub, inden han blev fløjet på hospitalet, hvor hans liv ikke stod til at redde.

Politiet i South Yorkshire har fredag bekræftet, at de endnu ikke har foretaget anholdelser i den tragiske sag.

»Der er startet en efterforskning efter den fatale skudepisode, hvor en mand blev ramt på en pub i Balby-området i går aftes,« lyder det ifølge The Mirror i en pressemeddelelse.

Politiet fortæller, at de blev tilkaldt omkring klokken 20.45 torsdag aften, og at Tom Bell blev erklæret død kort tid efter ankomsten til hospitalet.

På de sociale medier bliver Tom Bell, der nåede at vinde seks ud af seks boksekampe, betegnet som et stortalent, der i den grad var på vej frem. Overfor BBC beskriver boksetræneren Paul Harrison ham som et 'enestående talent' og et 'skønt menneske'.

Efter nyheden om hans død er kommet ud, er der blevet lagt blomster ude foran Maple Tree. Også Tom Bells storesøster har hyldet sin bror i et opslag på Facebook.

'Godnat lillebror. Der er ingen, der kan måle sig med dig. Min bedste ven,' skriver Ceejay Bell.