Dagens hotte navne

Victoria Beckham håber på, at hendes modekarriere vil få et gevaldigt løft, når hun flytter til Los Angeles sammen med husbonden David Beckham.

Foto: Benoit Tessier Fold sammen
Læs mere

At hun kan regne med massiv A-liste opbakning på begge sider af Atlanten stod klart, da den tidligere Spice Girl i denne uge besøgte Paris sammen med sin gode veninde Katie Holmes De to kvinder sås i selskab med Georgio Armani ved åbningen af designerens nye butik i Paris, og de sad bænket på første række, da Karl Lagerfeld viste sin sommer haute couture-kollektion for Chanel. Lidt markedsføring af duften Intimately Beckham blev der også tid til. Den storsælgende duft skønnes at indbringe kendisparret ekstra syv mio. pund på grund af deres nyvundne popularitet i USA.

TV-programmet Vild med dans går sin sejrsgang over hele verden, og jagten på celebre deltagere er nådesløs. I den amerikanske originaludgave, »Dancing With The Stars«, havde tilrettelæggerne sat næsen op efter at få prins Andrews ekskone, hertuginden af York - også kaldet Fergie - på dansegulvet. Men hun kommer alligevel ikke til at danse for seerne, skriver CNN. »Hun ville elske at deltage i programmet, men har desværre alt for travlt,« lyder meldingen nu fra Fergies talskvinde i Storbritannien.

Nu vi er ved det britiske kongehus, kan vi også oplyse, at prins Andrew får lidt mere travlt i hverdagen. Han har nemlig byttet sin hang til flyvemaskiner og hurtige biler ud med en mere jordbunden livsstil. Ligesom prins Charles vil han slå et slag for miljøet og fremover vil han forsøge udelukkende at benytte sig af offentlig transport. Forleden tog han således undergrundsbanen i London for første gang i forbindelse med en officiel begivenhed. »Han har kørt med »the Tube« tidligere, men det var for et par år siden og vist nok i forbindelse med en privat rejse,« udtalte en royal embedsmand til Daily Express.