Din internationale fremtid starter her

Efteruddannelsen kan bane vejen til en international karriere. HD-uddannelserne ruster dig på alle fronter – også når du skal begå dig globalt.

CBS har 3.000 HD-studerende fordelt på HD 1. del og ni studieretninger på HD 2. del. Alle har de forskellige baggrunde – og alle har de forskellige fremtidsdrømme. For de studerende handler det generelt om at udvikle deres kompetencer og få nye perspektiver på konkrete arbejdsprojekter såvel som på karrieren, når de begynder på en HD. Men for en stor del af de HD-studerende er det også ønsket om en international karriere, der motiverer, når efteruddannelsen skal vælges.

I alle HD-uddannelserne er der taget højde for, at karrieren for mange går ud over landets grænser. De studerende rustes således helt naturligt til en international fremtid, uanset hvilken retning de ønsker at uddanne sig inden for.

Vil du vide mere? Klik her og læs mere om vores Åbent Hus-arrangement den 26. april

HD giver international forretningsforståelse
For Anders Ruskov-Nielsen har drømmen om en international karriere floreret, siden han boede i Australien, hvor han skrev sit speciale inden for Farmaceutisk Videnskab. Da han siden blev ansat i den amerikanske medicinalvirksomhed VWR herskede der ingen tvivl. Fremtiden ville uundgåeligt blive international.

Med en baggrund som farmaceut skulle man umiddelbart mene, at Anders Ruskov-Nielsen var en oplagt kandidat til at sælge laboratorieudstyr til medicinalbranchen, men han følte alligevel, at han manglede noget. En kommerciel forståelse.

”Jeg havde en masse teknisk viden, men jeg følte, at jeg manglede et kommercielt ben at stå på. Jeg var ikke i tvivl om, at en HD ville være vejen frem, men jeg jonglerede lidt mellem to retninger, hvor valget faldt på en HD i International Business. Dels fordi jeg arbejder i en global organisation, og dels fordi jeg også på sigt ser mig selv i en international karriere,” siger Anders Ruskov-Nielsen, der sideløbende med HD-uddannelsen arbejder som Account Manager i VWR, hvor han dagligt har en bred kontaktflade med internationale kollegaer og kunder.

”Jeg er i kontakt med stakeholders fra mange forskellige lande, og her har det været en stor fordel, at vi i fag som ’International projektledelse’ kigger på de kulturelle aspekter ved international handel. Jeg føler, det glider nemmere, og at jeg har en langt bedre forståelse, når jeg kommunikerer med mennesker fra andre kulturer,” forklarer han.

Sponseret af CBS

CBS er en blåstempling internationalt
Stort set alt hvad Kristoffer Fonseca Kvesel foretager sig i karrieresammenhænge, er internationalt. Netop nu er han i gang med specialeskrivningen på HD-uddannelsen i Marketing Management, og også efteruddannelsen er tilrettelagt, så den passer til hans internationale ambitioner.

”Jeg har valgt at strukturere min uddannelse således, at sammensætningen af fag går godt i spænd med min nuværende karriere såvel som mit fremtidige arbejdsliv. Alt hvad vi lærer, er noget, jeg kan bruge uanset hvor i verden, jeg kommer til at arbejde,” forklarer Kristoffer Fonseca Kvesel, Chartering / S&P manager hos Maersk Line og studerende på HD 2. dels-uddannelsen i Marketing Management.

Kristoffer Fonseca Kvesel er ikke i tvivl om, at de kompetencer og de værktøjer, han erhverver sig gennem sin efteruddannelse, er medvirkende til at give ham den ballast, han har brug for i sin internationale karriere. Men en uddannelse fra CBS kan i sig selv også være en blåstempling, som kan få betydning.

”Jeg ser mig selv flytte til udlandet på et tidspunkt, og her er jeg ikke i tvivl om, at min HD kan få betydning. Jeg har lært at anskue problemstillinger på en ny måde, og jeg har fået nogle analyseværktøjer og en akademisk tankegang, der gør, at jeg tænker og agerer anderledes. Men jeg tror også at det, at min uddannelse netop er fra et internationalt anerkendt universitet som CBS, kan få stor betydning,” afslutter han.

Høj international anerkendelse
Som studerende på CBS får du en uddannelse fra en af verdens bedste business schools, der som kun ca. 1% af alle business schools i verden har den såkaldte ’Triple Crown’ akkreditering. Yderligere har CBS markeret sig internationalt som det 59. mest internationale universitet. En flot placering for et ikke-engelsksproget land. Den flotte placering skyldes bl.a. det høje antal af udenlandske studerende og undervisere samt en række udenlandske partneruniversiteter.

HD
En HD svarer til en dagsuddannelse på bachelorniveau. Mens HD 1. del er ens for alle med undtagelse af enkelte valgfag, tilbyder CBS ni forskellige retninger inden for HD 2. del, herunder Finansiering, Finansiel Rådgivning, International Business, Marketing Management, Organisation og Ledelse, Regnskab og Økonomistyring, Supply Chain Management, Økonomistyring og Procesledelse samt Innovation Management, som foregår på engelsk.

Læs mere på: HD - erhvervsøkonomisk diplomuddannelse

Vil du vide mere? Kom til Åbent Hus-arrangement om HD på CBS den 26. april kl. 17-19.15. Klik her for at læse mere.

Annoncørbetalt indhold (native indhold) er et kommercielt samarbejde mellem Berlingske Media PartnerLab og en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af dette indhold.