Finansradio: Aktiemarkedet falder tilbage efter god start

Det danske aktiemarked startede en anelse højere efter gårsdagens positive lukning i USA. Men billedet ændrede sig hurtigt, da sælgerne fik overtaget. Trods kursfaldet holder Vestas skansen med en stigning på 2,4 pct.

Først på eftermiddagen lå det toneangivende C20-indeks i 454,05, hvilket er 0,6 pct. lavere end tirsdagens lukkekurs.

Danske Bank falder 0,9 pct. til kurs 200,75 efter at den internationale investeringsbank Goldman Sachs har fjernet Danske Bank-aktien fra deres liste over foretrukne aktier. Goldman Sachs har dog forsat købsanbefaling på aktien.

G4S stiger 3,1 pct. til 23,20 kr. Efter offentliggørelsen af købet af Global Solutions Limited (GSL) for 355 mio. pund. Det svarer til knap 4 mia. kr. Efter købet kan G4S ikke bare sørge for sikkerhed men også drift og vedligeholdelse af fængsler. GLS tilfører G4S ekspertise på vigtige områder såsom den offentlige sektor samt fængsels- og forvaringsaktiviteter både i Storbritannien, Irland, Sydafrika og Australien.

Genmab handles knap 0,5 pct. lavere i kurs 321,5. Og det på trods af, at selskabet i dag kl. 15:00 afholder en telekonference med en update på en af selskabets førende produktkandidater mod kræft og leddegigt . Nemlig Ofatumumab.

- Ofatumumab er uden tvivl Genmabs mest interessante projekt, og udgør ca. 44 pct. af den samlede værdisættelse af selskabet. Vi forventer dog ikke de store nyheder på dagens telekonference. Men generelt ser vi mere positivt end markedet på selskabets pipeline og specielt Ofatumumab, og anbefaler derfor køb af aktien. Det skriver Jyske Bank i en kommentar.

Hør finansradio her

Finansradio er leveret af Netposten.dk