Onlinebutikker på vej frem, som du måske ikke kendte til

I samarbejde med Wanapix

Online handel er helt klart noget, der er kommet for at blive. Det er måske noget, du har prøvet adskillige gange før, og som eventuelt sker flere gange om ugen. I dag er der nærmest ikke det, du ikke kan købe online. Med tiden er der dukket flere nye onlinebutikker op, og flere har tænkt innovativt og tilbyder produkter og services, som er helt unikke og personlige. Wanapix er et eksempel på en virksomhed, som tilbyder en service, hvor du kan personliggøre dine gaver med dine egne billeder.

Fotogaver
At bestille fotogaver online er en nyere ting, og der findes flere forskellige services derude. Wanapix er en service, hvor du kan få dine egne billeder på en masse forskellige produkter. Du kan vælge at få dine billeder på f.eks. T-shirts, indkøbsnet, armbåndsur, lamper og meget andet. Fotogaver er gaveidéer, der både vil overraske og sprede langvarig hygge til gavemodtageren. Der findes nærmest ikke noget mere personligt end gaver med personlige billeder på. Når tingene enten er i brug eller står synligt fremme, vil det skabe glæde og dejlige minder på daglig basis.

Personlige gaver
Flere onlinebutikker har fokus på at tilbyde personlige gaver. Det kan være butikker, hvor man har mulighed for at tilføje detaljer, der siger noget om gavemodtageren eller om fælles minder, som I har sammen. Det kan også være billeder eller indgraveringer. Det kan også være på bestilling, hvor man kan vælge at få produceret en gave, som håndlaves efter ønsker. På den måde kan man sætte et helt unikt præg på det, man vælger at bestille. Det er også ting, som man kan købe til sig selv.

Håndlavede og unikke produkter
Mange har i dag også onlinebutikker, hvor de tilbyder deres egne håndlavede produkter, som alle har unikke detaljer – der er ikke to produkter, der er ens. Vi lever nemlig i en tid, hvor vi kan lide at indrette os med ting, som er unikke på sådan en måde, at ingen andre har noget magen til. Her er det stigende udbud af onlinebutikker, som tilbyder egenproducerede eller unikke og håndlavede produkter, noget, som passer helt perfekt ind i den tid, vi lever i.

Brugte ting
I tråd med forrige afsnit, så er brugte ting i høj kurs. Vi er som befolkning vilde med at tage på loppemarkeder for at finde skjulte skatte fra andre menneskers hjem. Her er der flere og flere onlinebutikker, som er begyndt at tilbyde det samme. Det er altså i dag muligt at shoppe brugte ting hjemme fra sofaen. Det er lidt som at besøge traditionelle webshops, som vi kender dem gennem de sidste mange år; det er blot brugte ting. På denne type nyere onlinebutikker vil man da også typisk se, at der kun er en på lager af hver ting, da det ikke er ting, der bliver indkøbt og solgt videre. Det er derfor med at slå til, hvis man finder noget, man godt kunne tænke sig.

Mad via måltidskasser
Måltidskasser er et område for sig selv, som de seneste år har opnået en kæmpestor succes. Det er altså muligt at bestille friske og portionsopdelte råvarer til lækre måltider via nettet. Det er endda muligt at vælge de ønskede retter. Det er en mulighed, der passer ret perfekt til det liv, mange af os lever. Vi har mere travlt end nogensinde før, og derfor prøver mange at indrette sig efter at kunne spare mest mulig tid. Vi skal have tid til karriere, arbejde og familie.

Onlinebutikker og services med måltidskasser tilbyder en struktureret leveringsplan, hvor du har mulighed for at vælge de ønskede retter samt de ønskede leveringsdage fra uge til uge. På den måde kan man springe tiden, man ellers ville bruge på indkøb over, og der er endda mulighed for at spare penge, da måltidskasserne er portionsansrettede, så man vælger, hvor mange personer, der skal være mad til, hvorefter det tilsvarende antal af portioner leveres. Så ender man ikke med at lave for meget mad, som ellers ville resultere i madspild.

Grønne muligheder
Som nævnt indledningsvis, så kan man stort set købe alt på nettet i dag. Onlinebutikker, der tilbyder grønne løsninger, er også begyndt at markere sig på det store internet. Der findes f.eks. specialiserede onlinebutikker, der sælger blomsterfrø til blomstring. Her har du mulighed for at gå på opdagelse i det store udvalg af forskellige typer af sorter; alt fra blomsterfrø, grøntsager, urter og mere sjældne typer. Flere grønne onlinebutikker tilbyder også frø fra egen have, og derfor er det i dag hurtigt og let at finde alverdens forskellige typer af frø blot ved en simpel online søgning efter specifikke arter og sorter.

Oplevelsesgaver
Den sidste type af onlinebutikker, vi vil dække i denne artikel, er den type, der sælger oplevelsesgaver. Før i tiden skulle man tage ud til stederne og for at få udstedt et gavekort. I dag er der en stor verden af mange forskellige typer af oplevelsesgaver, som man kan udforske. Det smarte er, at man kan finde oplevelser, der passer helt perfekt til bestemte typer. Det kan derfor hurtigt blive en oplagt idé til en meget personlig oplevelse. Det er typisk også muligt at gøre brug af oplevelsen i en årrække efter udstedelsen.

Der er altså mange nyere typer af onlinebutikker, som vi forventer kommer til at vokse fremadrettet. Det er alle områder, som er på vej frem, og mon ikke interessen kommer til at stige, så de allerede eksisterende butikker kommer til at opleve flere besøgende, og mon ikke der dukker flere onlinebutikker op i de samme kategorier, som kan skabe øget konkurrence.

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.