Lego indgår samarbejde med kendt musikselskab: Skal udvikle børns kreativitet

Lego præsenterer mandag morgen et nyt samarbejde med Universal Music, der skal give børn mulighed for at udtrykke deres kreativitet gennem ikke bare de berømte klodser – men nu også musik.

Lego offentliggør nyt samarbejde med Universal Music. Arkivfoto. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Lego går sammen med Universal Music i et globalt partnerskab, som skal give børn mulighed for ikke blot at udforske deres kreativitet gennem leg, som det er kendt hos Lego, men også gennem musik, lyder det i en pressemeddelelse.

Partnerskabet skal blandt andet føre til udviklingen af en række nye Lego-produkter, som skal lanceres i 2021. De nye produkter skal opfordre og inspirere den kommende generation af musikere, kreative sjæle og fans.

Ifølge pressemeddelelsen vil Universal Music bringe både lokale og globale superstjerner samt en række udgivelser fra alle genrer og sprog ind i Lego-programmet.

Målet er, at børn skal inspireres og hjælpes med deres kreative udvikling.

»Musik spiller en vigtig rolle i ethvert barns liv fra det øjeblik, de bliver født, og gennem hele deres udvikling. Gennem årtier har børn udforsket passionen gennem vinyl, radio, kassettebånd, musikvideoer, CDer og streaming. Nu vil vi i partnerskabet mellem Lego og Universal Music tilbyde en ny interaktiv måde at inspirere den næste generation på,« siger Olivier Robert Murphy, international chef for nye forretninger i Universal Music Group, i meddelelsen.

De fulde detaljer om planerne bliver afsløret senere på året.

Legos internationale marketingdirektør, Julia Goldin, tilføjer i pressemeddelelsen:

»Vi ved, at musik er en stor passion for så mange børn. Det har en fantastisk evne til at engagere og forene børn og deres familier, ligesom Legoklodser. Partnerskabet vil fejre styrken ved at kombinere musik og Lego System in Play ved at give børn en helt ny måde at udtrykke sig på kreativt,« siger hun.