En onsdag morgen forsvandt seks millioner kroner: »Vi slap alt andet og tog ind på kontoret for at kigge hinanden dybt i øjnene«

Iværksættervirksomheden Circular Food Technology var millimeter fra at modtage en betydelig kapitalindsprøjtning, da investorerne trak sig. På fem dage skaffede stifterne en ny investering. Virksomheden har skabt en ny type mel, der er baseret på et spildprodukt fra produktionen af øl og whisky.

Aviaja Riemann-Andersen, adm. direktør i Circular Food Technology, på fabrikken i Bjæverskov, hvor de omdanner mask, som er et spildprodukt fra brygning af øl og whiskey, til mel. Coronakrisen fik en række investorer til at trække sig, men på kun fem dage lokkede de nye til. Niels Ahlmann Olesen

Mellem Køge og Ringsted ligger Bjæverskov.

Historien om at miste seks millioner kroner en onsdag morgen, sætte alle sejl ind på en ny plan og fem dage senere skaffe pengene tilbage kunne være et plot til en thriller i det østsjællandske. Men det er ikke en thriller, der har udspillet sig i Bjæverskov.