Apple og Goldman Sachs går sammen om nyt kreditkort

Apple og Goldman Sachs planlægger at udgive et fælles kreditkort dette forår i kombination med iPhones nye egenskaber, som vil hjælpe brugerne med at håndtere deres penge.

De to selskaber stræber efter at lokke kortejerne med de nye egenskaber i Apple's Wallet-app. Her kan brugerne sætte forbrugsmål, overvåge gevinster og håndtere balancer, fortæller kilder bekendt med sagen til The Wall Street Journal. Fold sammen
Læs mere
Foto: GREG BAKER
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det skriver The Wall Street Journal.

I løbet af de næste par uger vil medarbejdere teste kortet, hvorefter en officiel lancering følger.

De to selskaber stræber efter at lokke kortejerne med de nye egenskaber i Apple's Wallet-app. Her kan brugerne sætte forbrugsmål, overvåge gevinster og håndtere balancer, fortæller kilder bekendt med sagen til The Wall Street Journal.

Goldman Sachs og Apple træder ind på et tæt pakket felt, hvor begge har lille erfaring, i søgen efter friske indtægtskilder, som en del af nye strategiplaner i begge selskaber.

Efter et nedkølet salg af iPhone satser Apple på de services, blandt andet nyheds- og musiktjeneste, som løbende generer indtægter og håber at kunne booste indtægterne fra tjenesterne til 50 mia. dollar i 2020 ifølge Wall Street Journal.

Apple får på nuværende tidspunkt en lille andel, når brugere benytter Apple Pay, men den andel vil blive større, hvis Apple selv udbyder det kort, som der betales med.

Goldman Sachs lancerede i 2016 en online forbrugerbank, Marcus, og håber at fange nogen af de velhavende, teknologikloge unge, som trofast benytter Apple, og gøre dem til kunder i onlinebanken.

/ritzau/FINANS