Apple kommer med nye AirPods i næste uge

Apple lancerer nye trådløse AirPods med bedre batteri og mulighed for trådløst opladningsetui.

Her ses AirPods, de trådløse høretelefoner fra Apple. Fold sammen
Læs mere
Foto: BECK DIEFENBACH/Ritzau Scanpix

Apple lancerede sent onsdag dansk tid nye AirPods, der ifølge techgiganten selv skal kunne holde strøm i længere tid end de nuværende.

Apple oplyser, at de taletiden forlænges op mod tre timer.

Udover den forlængere strøm vil det også være muligt at få et trådløst opladningsetui, og sidst men ikke mindst vil det med de trådløse høretelefoner være muligt at aktivere Siri, den virtuelle assistent på Apples produkter.

Det er tredje nye produkt, Apple har lanceret i denne uge. Mandag offentliggjorde Apple nye iPads – og tirsdag en iMac med højere ydeevne.

Onsdag offentliggjorde Apple i Californien så den nye generation af den trådløse høretelefon, AirPods.

I den amerikanske pressemeddelelse fra Apple skriver virksomheden, at produktet vil blive sat til salg på internettet omgående, og at de vil ramme forretningerne fra næste uge.

Der er endnu ikke offentliggjort noget på Apples danske hjemmeside.

I sidste uge inviterede Apple til »showtime«. Det skal foregå den 25. marts, og her forventes teknologigiganten at præsentere deres længe ventede TV- og streamingtjeneste.

iPhone salg nedadgående

Techgiganten har været nødsaget til at finde nye måder at tjene penge på, eftersom forbrugeren beholder sin iPhone i længere tid i dag, end man gjorde tidligere.

Det skriver Wall Street Journal.

AirPods blev lanceret samme år, som man fjernede jackstik-indgangen i Apples telefoner. Det mødte voldsom kritik på internettet, men anmelderne var glade for det trådløse produkt.

Med de nye AirPods er det muligt at vælge mellem en almindelig laderboks, men som noget nyt kan man altså også købes trådløs. De kommer til at koste henholdsvis 159 dollar og 199 dollar.