Nu nærmer deadline sig: Her kan du nominere kandidater til Talent 100

Deadline for at nominere kandidater til Berlingskes traditionsrige Talent 100-liste nærmer sig med hastige skridt. Her på siden kan du nominere kandidater frem til fredag 8. januar kl. 17.

Et udpluk af de talenter, som var med på Berlingskes traditionsrige Talent 100-liste i 2019. Fold sammen
Læs mere
Foto: Thomas Lekfeldt, Anne Bæk, PR m.fl.

Opdateret: Det er ikke længere muligt at nominere kandidater til 2021-udgaven af Talent 100. Deadline var fredag 8. januar kl. 17.

Berlingskes talentjagt er i fuld gang.

Igen i år sætter Berlingske fokus på de mest lovende talenter i dansk erhvervsliv. Det gør vi i vores Talent 100-kåring, hvor vi finder og portrætterer 100 udvalgte talenter under 36 år.

Coronakrisen betød desværre, at 2020-udgaven af den traditionsrige Talent 100-liste blev aflyst. Til gengæld bliver 2021-udgaven en større og bedre udgave af kåringen end nogensinde før. Det betyder meget mere journalistik og flere events.

Du og din virksomhed har frem til 8. januar mulighed for at nominere kandidater til Talent 100 her på siden. De 100 talenter vil løbende blive offentliggjort på berlingske.dk og i et samlet særtillæg i Berlingske 28. maj.

Berlingske har siden 2004 i Talent 100-kåringen sat fokus på unge, der har evnen og viljen til at nå helt til tops i dansk erhvervsliv. Tidligere talenter tæller blandt andre administrerende direktør for Tivoli Susanne Mørch Koch, stjernearkitekten Bjarke Ingels og tidligere uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers.

Sådan nominerer du en kandidat

Du nominerer en kandidat til Talent 100 ved at udfylde skemaet nederst på denne side.

Det er Berlingske, der foretager den endelige udvælgelse af de 100 talenter, og i vores vurdering lægger vi vægt på:

  • Begrundelse: Din nominering skal redegøre for talentets faglige forudsætninger, evner og resultater. Hvis din kandidat bliver udvalgt til Talent 100, vil din begrundelse blive brugt som udgangspunkt for et miniportræt. Derfor er det meget vigtigt, at du gør dig umage med begrundelsen, som også vil tælle med som en del af bedømmelsen. Som en del af begrundelsen vil vi bede dig om at nævne tre årsager til, at netop din kandidat skal med på Talent 100-listen. Vær gerne så konkret som mulig i din begrundelse. Begrundelsen skal skrives på dansk.
  • Anbefaling: Du har også mulighed for at vedhæfte en mere uddybende anbefaling. Det kan være fra dig selv, talentets nærmeste chef, en tidligere chef eller en forretningsforbindelse. Hvis I er flere, der anbefaler samme talent, vil det være en stor hjælp at samle anbefalingerne i ét dokument.
  • Et udbygget cv, der viser talentets faglige og uddannelsesmæssige kompetencer. cv'et skal også redegøre for konkrete resultater.
  • Virksomhedskandidater: Der er ingen øvre grænse for, hvor mange du kan indstille, men vi opfordrer til, at du og din virksomhed prioriterer på forhånd og kun indstiller de mest lysende kandidater.
  • Alder: Talentet skal være født efter 28. maj 1985.

Vi efterlyser talenter inden for ni kategorier: det offentlige, forretningsudvikling, iværksættere, kommunikation og public affairs, ledere, rådgivere, salg og marketing, specialister samt økonomi og finans.

Det med småt

Det er Berlingske, der udvælger de 100 talenter. Dommerpanelet består af blandt andre chefredaktør Mette Østergaard, erhvervsredaktør Thomas Bernt Henriksen og kulturkommentator Anne Sophia Hermansen.

De 100 udvalgte talenter får direkte besked, så hvis du vil vide, om dit talent er blandt de udvalgte, må du selv kontakte din kandidat.

En nominering er ingen garanti for omtale, og de kandidater, der bliver fravalgt, får desværre ikke besked. Det er kun muligt at være med én gang, så talenter, der tidligere har været med på Talent 100-listen, kan ikke nomineres igen.

Talentet skal have en dansk forankring. Der er deadline for nomineringer fredag 8. januar kl. 17.

Har du spørgsmål angående Talent 100, så skriv en e-mail til talent@berlingske.dk. Du kan også se svarene på en række ofte stillede spørgsmål her.