Superstjerner gift 20 år efter forlovelsen. »Kærligheden er tålmodig«

Et af verdens største kendispar er blevet gift 20 år efter deres første forlovelse. »Kærligheden er smuk. Den er blid. Det viser sig, at kærligheden også er tålmodig. I 20 år,« skriver Jennifer Lopez i et nyhedsbrev.

20 år tog det. Nu er Jennifer Lopez og Ben Affleck blevet gift i en drive through i Las Vegas Fold sammen
Læs mere
Foto: Yara Nardi/Reuters/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De kunne have valgt et overdådigt bryllup med hundrede gæster, men et af verdens mest kendte par, Ben Affleck og Jennifer Lopez, gik en helt anden vej, da de blev gift i weekenden – over 20 år efter deres første forlovelse.

Parret, der gik fra hinanden i 2004, blev gift ved en lynceremoni i Las Vegas lørdag aften, hvor de besøgte et drive-through kapel med navnet »Tunnel of Love«. Det var Lopez selv, der delte nyheden med sine fans i en nyhedsbrev med overskriften: »Vi gjorde det«.

»Kærligheden er smuk. Den er blid. Det viser sig, at kærligheden også er tålmodig. I 20 år,« skrev Lopez i en besked, der var underskrevet Jennifer Lynn Affleck. Hun fortsatte:

»Hvis du holder ud længe nok, vil du måske opdage, at dit livs største øjeblik finder sted i Las Vegas kl. halv et om natten i en drive through med dine børn og den, du vil tilbringe resten af dit liv sammen med.«

Gammel kærlighed

Genforeningen af Affleck og Lopez, der fik kælenavnet »Bennifer« i 00erne, var en kæmpe mediehistorie sidste år, hvor flere eksperter udtalte sig om muligheden for at genfinde kærligheden med en ekskæreste. Den ældgamle fortælling om kærlighed, der aldrig ruster, er også dyrket i film som »Casablanca« og »Forældrefælden«.

Den 52-årige sangerinde og skuespiller Jennifer Lopez og den 49-årige Ben Affleck lavede to film sammen som par. Først »Gigli« fra 2003 og året efter »Jersey Girl«. Samme år brød de forlovelsen med den forklaring, at der var for »meget medieopmærksomhed«.

Siden parret fandt sammen sidste sommer, har internettet været fyldt med billeder af det kyssende par. Efter deres brud fik Ben Affleck to børn med Jennifer Garner, mens Lopez har fået tvillinger med sangeren Marc Anthony.