Messerschmidt taler ud: Derfor blev jeg vært på LOUD

Selvom kulturordføreren har kaldt radiokanalen for »danmarkshistoriens mest fejlslagne idiotprojekt«, giver det fint mening, at han nu fuldtonet bakker op om kanalen og selv ryger på lønningslisten med et nyt program. Det fortæller han i Berlingskes podcast »Pilestræde«.

Morten Messerschmidt, næstformand i Dansk Folkeparti skal være ny vært på Radio Loud. Kanalen han har langt endog ekstremt hårdt ud efter. Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det er mildest talt en kovending.

Dansk Folkepartis næstformand, Morten Messerschmidt, sprang i sidste uge ud som vært på LOUD. En radiokanal, som han de seneste to år har kritiseret, kaldt et »idiotprojekt« og opfordret kulturministeren til at »lukke skidtet«.

Men at han nu selv er vært på kanalen, giver rigtig god mening, og det er der slet ikke noget mærkeligt ved, fortæller han i Berlingskes podcast »Pilestræde«.

»Jeg har det som en ål i mudder,« siger han blandt andet i podcasten og forklarer, at LOUD er blevet et »helt nyt projekt«.

Men har radiokanalen egentlig ændret sig, eller er det gammel vin tilført en ny etiket, når LOUD skifter navn til 24syv ved årsskiftet?

Har Morten Messerschmidt overhovedet lyttet til kanalen, siden den skiftede direktør?

Det – og meget mere – svarer Morten Messerschmidt på i dagens afsnit af »Pilestræde«.

Følg Pilestræde på mobil