Søren Frank: Jeg husker ikke at have smagt bedre tortilla

Det kan måske være svært at forstå, at en lille majspandekage kan gøre så stor en forskel, men det kan den altså, skriver Søren Frank om sit besøg på nyåbnede Hija de Sanchez Cantina i Nordhavn, hvor en mezcal-margarita reddede hans gane fra at gå op i flammer.

Al pastor-taco toppet med ananas. Hija de Sanchez Cantina

Det er efterhånden blevet lidt af et stressende job at være madanmelder under den nye coronavirkelighed; man er nødt til at begynde tidligt for at kunne nå i mål inden kl. 22.00. Forleden lørdag havde vi således bord fra kl. 17.00 på nyåbnede Hija de Sanchez Cantina i Nordhavn, som er taco-dronningen Rosio Sanchez’ seneste outlet i Nordhavn.

Aftensmad fra kl. 17-19 en lørdag er voldsomt tidligt. Det ville det have været selv i Jylland – hvor vi desværre ikke var, for så havde vi i givet fald undgået den vanvittige trafikprop på Klampenborgvej, som stjal 20 minutter af vores i forhånden sparsomme seating. Da vi endelig ankom og fik anvist den cafeteriaagtige restaurants kedeligste bord, som var smalt og ringe oplyst på et ubekvemt hjørne lige ved køkkenet, var mit humør så langt nede, at jeg var parat til at søge anden beskæftigelse.