Søren Frank: Byens måske bedste takeaway til prisen

Akustikken på Radio er horribel, men det mærker man jo ikke, når man spiser maden fra det glimrende gastro light-køkken derhjemme.

Radios rørte tatar fungerede fint under sit tag af radiser. Søren Frank

Da Radio åbnede for ni år siden, var det en af byens første nynordiske bistroer. Indtil da havde det været meget dyrt, hvis man ville ud at smage det nye køkken anført af Noma. Køkkenet på den Claus Meyer-ejede restaurant har aldrig skuffet, heller ikke i efteråret, hvor jeg anmeldte stedet, efter at Bendix Sixhøj Laursen (eks-Søllerød kro) var tiltrådt som køkkenchef.

Radios store problem har imidlertid været spisesalens grumme akustik. Den dårlige lyd har det med at eskalere i takt med, at folk taler højere og højere i løbet af aftenen for at kunne høre sig selv og overdøve de andre. For mit vedkommende kan dårlig akustik nemt ødelægge en hel aften, så jeg sprang til med kyshånd, da jeg så, at Radio var begyndt sælge takeaway. Endelig en lejlighed til at smage det gode køkken i tålelige omgivelser (derhjemme).