Søren Frank anmelder Michelin-stjernet luksus-takeaway: Hårdt arbejde, men masser af god smag

Man skal selv stege og anrette menuen med luksus-takeaway fra Michelin-bestjernede Kokkeriet. Til gengæld sidder retterne lige i skabet.

Kammusling med bøgehatte og kastanjer. Majken Matzau

Da landets restauranter i maj genåbnede efter to måneders nedlukning, havde jeg ærlig talt troet, at jeg havde skrevet min sidste takeaway-anmeldelse. Men nej, nu er vi igen i lockdown mode og skal til at spise ude derhjemme.

Vi faldt over Michelin-bestjernede Kokkeriet, som allerede på første nedlukningsdag onsdag var klar med en omfattende takeaway-menu. Tilbuddet er baseret på en tiretters menu, hvorfra man kan vælge enten to (200 kr.), fire (400 kr.) eller seks retter (600 kr.), som man selv luner og anretter derhjemme. Vi gik selvklart all in på seks retter samt snacks (100 kr. for fem småbidder).