Her kan du se Danmark-Tjekkiet på storskærm i København

Lørdag aften er der dømt fodboldfest over hele landet, når Danmark skal spille mod Tjekkiet i kvartfinalen ved EM i fodbold. Her guider AOK til, hvor i København, du kan få roliganstemning og se kampen.

Lørdag kl. 18 spiller Danmark mod Tjekkiet ved EM i fodbold. Kampen kan ses en række forskellige steder i København. Fold sammen
Læs mere
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Når Simon Kjær og resten af flokken lørdag kl. 18 forhåbentlig spiller sig i semifinalen ved EM i fodbold, så skal danskerne se med. Et fåtal kigger med direkte i Baku i Aserbajdsjan, hvor kampen spilles, og derfor må resten af danskerne tage til takke med at se kampen på en skærm.

Ofelia Plads og Øksnehallen, der byder på de officielle fanzoner og store storskærme, er  udsolgt – og har været det længe. Det samme er en lang række andre arrangementer, men der er alligevel en række steder i København, hvor du kan få et skud EM-stemning og se kampen.

Her kan du se Danmark-Tjekkiet lørdag kl. 18:

Bold og skaldyr

På Banegaarden kan du kombinere fodboldkampen med masser af skaldyr. I Kulturladen kan man spise fra kl. 17.30, hvorefter kampen vises på storskærm. Det koster 595 kroner pr. person, men det kræver, at du har booket billet.

Otto Busses Vej 45, 2450 København

Heste og fodbold

Er du til kombinationen hest og bold, viser Klampenborg Galopbane også kampen på storskærm. Fra kl. 13 er der væddeløb, som kræver billet, og fra kl. 16 kan man komme ind til selve storskærmsarrangementet. Det er gratis adgang til fodboldarrangementet, så længe der er plads. Læs mere her.

Klampenborgvej 52, 2930 Klampenborg

Kultorvet og storskærm

På Kultorvet viser Indre Bys handelsstandsforening, KCC, kampen på storskærm. Der er gratis entré, men der er kun plads til 200 tilskuere. Ønsker du plads, er det efter først til mølle-princippet. Adgang kræver coronapas og sms-registrering. Der er adgang til området en time før kampstart. Læs mere her.

Refshaleøen

På Mikkelers Baghaven på Refshaleøen er der også mulighed for at se kampen. Storskærmen er placeret udenfor, og det er ikke muligt at booke bord til arrangementet. Læs mere her.

Refshalevej 169 B, 1432 København

Fest på Nørrebro

På Café Runddelen på Nørrebro er der tre storskærme, som vender ud mod runddelen. Og i alt vises kampen på seks skærme. Man kan både sidde ude og inde. Læs mere her.

Nørrebrogade 151, 2200 København N

Bold i Nyhavn

I Nyhavn kan du smutte forbi Nyhavns Færgekro, hvis du vil se kampen. Der er to skærme, og det kræver, at der bookes bord. Til lejligheden er der en særlig EM-menu, der dog skal nydes inden kampen.

Nyhavn 5, 1051 København