Søren Frank: Rejerne druknede desværre i citron på ellers gedigen klassisk fiskerestaurant

Krogs serverer godt klassisk smørrebrød med et twist til frokost, men rejerne i skagentoasten druknede i citron.

Krogs Fiskerestaurant er en af byens mest klassiske og sagnomspundne. NIELS AHLMANN OLESEN

Krogs Fiskerestaurant er uden tvivl en af byens mest legendariske restauranter. Siden Christian Krogh i 1910 åbnede ved datidens fisketorv på Gammel Strand, har adskillige restauratører og kokke lagt vejen forbi køkkenet på det der engang var en af byens notorisk dyreste spisesteder – den mest kendte er utvivlsomt den trestjernede køkkenchef og Bocuse d’or vinder Rasmus Kofoed fra Geranium.

Mine kolleger har gennem tiden svaret igen med overskrifter i stil med »Reprise på Krogs fisserestaurant« (Jan Sonnergaard, »Sidste søndag i oktober« 2000) og  »Fiskekrogen i tegnedrengen« ( Svend Rasmussen, Berlingske 2010).