Man kan dårligt kalde Fishmarkets beliggenhed i Hovedvagtsgade ved Kgs. Nytorv over for d’Angleterre andet end central. Men på den anden side ligger lokalet, hvor Willy Bom Andersen i sin tid holdt hof på legendariske Egoisten, også lidt i skyggen af det store hotel. Fishmarket kan således ikke tilbyde den samme eksponering og blærerøvseffekt som Café Victor på det hidsige hjørne længere nede ad gaden.

Titlen taget i betragtning er det naturligvis fisk og skaldyr, som præger spisekortet her på adressen, og det fungerer ikke mindst til frokost rigtigt godt for mig. Det lader sig dog også gøre at vælte en frokostbøf indenbords, hvis man skulle have den trang. Det er i det hele taget muligt at gå i flere retninger. Man kan for eksempel køre den klassiske smørrebrødslinje med sild og stegt rødspættefilet, man kan gå mere klassisk bistrofransk med moule marinière, bouillabaisse-agtig fiskesuppe og meunierestegt rødtunge, eller man kan hoppe på dagens frokostmenu (tre retter for fornuftige 245 kr.), hvilket min ledsager gjorde.