Detaljerigdom og perfekte ris. Restaurant Anaba emmede af ejer og køkkenchef Mads Battefelds hang til perfektion, da Berlingskes madanmelder besøgte sushibaren, der sendte ham i en på det nærmeste kundalini-ekstase. På den kulinariske turbotur til Japan gjorde Anada sig fortjent til titlen som Kejser af København og med denne titel fulgte seks Berlingske-stjerner.

Uddrag fra anmeldelsen:

»Når Sushi Anaba, placeret på en forblæst kaj i Nordhavn, med det samme og for første gang nogensinde herhjemme fik mig til at føle, at jeg sad på et af de ypperste steder i Tokyo, skyldtes det risen! Risen er det første, en japaner bider mærke i, når han tester en sushibar. Den skal være af absolut bedste kvalitet, nænsomt skyllet og kogt og siden så præcist coated i riseddike, at risbollen kun netop holder sammen, når den føres ind i munden, og så – ved første kontakt med fugten i mundhulen – kollapser.«

Læs hele anmeldelsen her.