Der var fuld smæk på både udsigt og mad, da Søren Frank i sommeren 2020 lagde vejen forbi Jesper Kochs Restaurant Syttende på Hotel Alsik i Sønderborg. Her fik han både fremragende caviarretter og spøjse asparges. Restaurant Syttende har én Michelin-stjerne.

Uddrag af anmeldelsen:

»På Syttende er man, som på andre jyske gourmetrestauranter, på fornavn med leverandørerne. Ærterne kommer fra Jens, mens Ivar og Charlotte har leveret asparges, Allan kvæderne og Kurt vagtelæggene. Det er om at holde tungen lige i munden, men selvfølgelig også ekstremt positivt, at varerne kommer fra små lokale navngivne producenter. Hvis de altså er gode, og det er de på Syttende!«

»Således gennem måltidet kunne vi konkludere, at det ambitiøse, sprælske køkken havde truffet vore smagsløg mest rent i måltidets indledende og afsluttende faser. Lagt sammen med glimrende betjening og fantastisk udsigt ender vi således på fem store stjerner.«

Læs hele anmeldelsen her.