Søren Frank havnede i »ostehimmelen« på fejlfri aften på københavnsk restaurant: »De fortjener en Michelin-stjerne«

Restaurantanmeldelse: Restaurant À Terre påstår, at den er »genopstået« i en version 2.0, men alt ligner sig selv. Heldigvis. Det er ærkefransk luksus med caviar, øster og trøfler, og det er usandsynligt godt.

En ærkefransk luksusrestaurant må have sorte vintertrøfler på menuen i højsæsonen, skriver Søren Frank, der  var begejstret for den skindstegte sandart med sort trøffel. Nicoline Kjems-Krognos

Som de fleste ved, er den politiske verden fuld af spin. De færreste tænker nok over, at den slags »grooming« af virkeligheden også eksisterer inden for gastronomien.

Eksempelvis fik vi før jul tilsendt en pressemeddelelse om, at restaurant À Terre, som siden 2019 har serveret fransk gastronomi med et twist, ville lukke i sin nuværende form 21. december for efter en »transformation« at »genopstå« som À Terre »2.0« efter juleferien.