Søren Frank gav dem seks stjerner – nu udvider de

Pizzabiksen i København har fået topanmeldelser i flere medier. Nu bygger pizzeriaet videre på succesen og udvider med endnu en restaurant på Nørrebro.

Diamond Slice på Blågårdsgade udvider med en ny restaurant i København, der åbner i dag. Thomas Lekfeldt

Pizzaslices i særklasse er ikke kun forbeholdt den aldrig sovende by, New York.

På Blågårdsgade på Nørrebro har det anmelderroste pizzeria Diamond Slice haft stor succes med New York style pizza – pizzaslices med en yderst tynd og sprød bund.

Nu udvider stedet med endnu en pizzabiks – blot seks minutter på cykel fra det oprindelige sted. Det skriver KøbenhavnLIV.

Den nye restaurant åbner på Tagensvej 79 på Nørrebro, og det sker søndag klokken 16.00, hvor 500 slices med ost bliver solgt for 10 kroner stykket.

Restauranten kommer til at holde åbent, indtil der er udsolgt. Det skriver Diamond Slice i et Instagram-opslag.

Bag stedet står de tre kokke Alex Dadziz, Kristopher Schram og Jan Kopacz. Sidstnævnte er tidligere køkkenchef hos det prisvindende pizzeria Bæst.

De tre kokke er oplært i napolitanske pizzaer, der er kendt for deres lette, svampede og luftige dej og skorpe. Diamond Slices pizzaer har en mere sprød konsistens og en tynd skorpe.

Diamond Slice, Blågårdsgade 27, 2200 København N. Puttanesca, Thomas Lekfeldt

Berlingskes madanmelder Søren Frank kvitterede med seks stjerner ud af seks mulige, da han besøgte Diamond Slice.

Han tøvede ikke med at sige, at stedet bød på »Københavns p.t. mest hedonistisk velsmagende pizza og et af byens bedste bud i street- og fastfood-genren i det hele taget«.

Også anmelderen hos Politiken gav pizzabiksen fuld plade med ordene: »Det her er den bedste pizzaoplevelse, jeg nogensinde har haft.«

Du kan læse hele Søren Franks seksstjernede anmeldelse her.