Rune var sidste mand i køen og fik sin Michelin-nytårsmenu klokken et om natten: »Ejeren så opgivende ud«

Michelin-restauranten Kokkeriet bliver lige nu bestormet af vrede kunder, efter folk i går forlod takeaway-køen efter at have stået der i flere timer uden at have fået deres nytårsmiddag. Berlingske har talt med den sidste mand i køen.

(Arkivfoto) Michelinrestauranten Kokkeriet (th.) er i modvind, efter at de har solgt mindst 7.000 kuverter af deres nytårsmenu, så folk stod i kø i mange timer nytårsaftensdag. Rune Hasselager (tv.) fik som en af de sidste udleveret sin mad klokken et.

Rune Hasselager er en af de mange, der stod i den lange kø for at hente nytårsmenu fra Kokkeriet i går. Efter at have ventet i fire timer, forlod han køen, ligesom flere andre.

Men fordi Rune Hasselager, hans kone og venner holdt nytår lige ved siden af, gik de ned en gang i timen fra klokken 19 for at se, om køen var væk. Chefkokken Sammy Shafi havde nemlig skrevet på Facebook, at man ikke kunne få refusion: