Pludselig røg den gode stemning. Nej, jeg vil ikke automatisk betale drikkepenge for elendig service

Vi er nødt til at tale om, hvorvidt man har gjort sig fortjent til en ekstra belønning, blot fordi man passer sit arbejde? Og så besøger verdensmesteren af spaghetti carbonara snart København. Velkommen til Berlingskes gastronomiske nyhedsbrev »God smag«, hvor vi holder dig ajour med, hvad der sker ude i det pulserende madland.

Berlingskes gastronomiredaktør, Søren Jacobsen Damm, undersøger alt fra tomater til drikkepengenes anatomi. Søren Bidstrup

Vi sad og ventede 20 minutter på menukortet. Der gik yderligere 20 minutter, før den fortravlede tjener kom forbi og modtog vores bestilling.

Så ventede vi længe på maden. Da den endelig ankom, var en af retterne forkert. Om igen. Mere ventetid. Desuden kom den isspand, jeg spurgte efter til den lunkne hvidvin til 950 kroner på kortet, aldrig.