Allerede ude på gaden lokker de liflige dufte fra køkkenet dig ind i den trivelige kokke-buddhas højloftede hule på Bistro Boheme. Den franske bistro har et af byens mest eklektiske og personlige lokaler. Det hele er sat i scene af den allestedsnærværende kokke-buddha, Per Thøstesen.
Det eklektiske element fra indretningen går igen i menukortet, der byder på alt fra karrysild over carpaccio til caviar. Det kræver et meget sikkert og versatilt køkken at mestre sådan et kort. Heldigvis er det præcis det, man evner her på Esplanaden 8.
Uddrag af anmeldelsen:
»En god måde at vurdere et spisesteds grundlæggende kvalitet er at vælge en enkel klassiker. Jeg bestilte Bohemes carpaccio. Umiddelbart så serveringen ikke revolutionerende ud, men med et par små justeringer havde køkkenet alligevel optimeret retten. I stedet for parmesan var der revet den lidt fyldigere vesterhavsost ud over, der sammen med citron-trøffelmayonnaisen og en nævefuld nænsomt sorteret rucola, fremhævede det rå køds meget høje kvalitet. En stram og velspillet lille symfoni.«
