Wassim tjener millioner på Michelin-mad: »Det handler om at optimere sin restaurant, som man ville optimere et hvilket som helst andet firma«

Kun tre ud af 17 Michelin-restauranter herhjemme har skabt et millionoverskud de seneste fem år. Restaurant Frederikshøj er en af dem. Her fortæller indehaver og køkkenchef Wassim Hallal, hvordan han er lykkedes med det.

Det er vigtigt at være klar til, at der kommer en hverdag i en restaurant efter nogle år, forklarer Wassim Hallal, indehaver og køkkenchef på Restaurant Frederikshøj. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Han kan og vil kun tale på egne vegne, for hvad der fungerer for Restaurant Frederikshøj i Aarhus, vil ikke nødvendigvis fungere for andre toprestauranter.

Sådan siger Wassim Hallal, der er indehaver af og køkkenchef i Michelinrestauranten Restaurant Frederikshøj i Aarhus, som er en ud af kun tre toprestauranter herhjemme, der hvert år de seneste fem år har skabt et millionoverskud. Det skriver Dagbladet Børsen fredag.