Meyers klar med nye grønne mål: »Jeg er rigtig glad for ost. Jeg vil nødig skamme mig«

Stifter Claus Meyer og topchef Jesper Uggerhøj vil langtidssikre den coronatrængte madvirksomhed Meyers med en ny og ambitiøs klima- og bæredygtighedsstrategi.

Jesper Uggerhøj (th.), topchef i Løgismose Meyers, lancerer sammen med stifter og Noma-medejer Claus Meyer en ny bæredygtighedsstrategi for fødevare- og kantinevirksomheden Meyers. Strategien bliver blandt andet udlevet i den ny, primært vegetariske kantine, som Meyers har etableret på Østerbro, hvor M/S Amerika tidligere lå. Her inspicerer de buffeten. Niels Ahlmann Olesen

Madvirksomheden Meyers lancerer en ny ambitiøs bæredygtighedsstrategi. Strategien opstiller skrappe mål for klimaaftryk og økologi samt krav om, at både kød og planter skal være produceret bæredygtigt.

Samtidig lægger stifter Claus Meyer og topchef Jesper Uggerhøj hænderne på kogepladen ved at indføre en nyudviklet løsning, der på ugebasis kan måle, om virksomheden lever op til målene, og ved at lade virksomheden certificere.