Coronapandemi slukker Meyers USA-drømme helt: Madboderne står tomme på Grand Central Teminal

Claus Meyers drøm om at berige newyorkerne med en stor nordisk food hall er endegyldigt slut. I dag står madboderne tomme, og den milliondyre infrastruktur, han var med til at opbygge, står ubrugt.

Da Claus Meyer solgte hovedparten af sin virksomhed, Meyers, til en kapitalfond i 2015, kastede han sig over et forretningseventyr i New York. Det blev aldrig den ventede succes, og i dag er eneste forretningsaktivitet Michelin-restauranten Aska, som Claus Meyer er medejer af. Niels Ahlmann Olesen

Det var med store drømme og ambitioner, at Danmarks kendteste kok og gastronomiske iværksætter Claus Meyer i 2015 flyttede til New York sammen med sin familie og kastede sig over at etablere Great Northern Food Hall og en gourmetrestaurant på et af Nordamerikas mest befærdede steder, The Vanderbilt Hall på Grand Central Terminal.

I 2018 drog Claus Meyer skuffet hjem, efter at projektet aldrig var blevet en økonomisk succes, og overlod driften til sin amerikanske partner. Tværtimod endte det med at være præget af uenighed med den amerikanske samarbejdspartner, bøvl med håndværkere og logistik og røde tal på bundlinjen.