Han har været både rapper, præsidentkandidat og en slags vækkelsesprædikant – nu bliver hans liv til en dokumentar på Netflix

Netflix har købt rettighederne til en dokumentarserie, der skal indeholde klip fra de seneste 21 år af Kanye Wests liv.

Kim Kardashian og Kanye West har længe været verdens formentlig mest profilerede kendispar. Nu skal de dog skilles. Fold sammen
Læs mere
Foto: Danny Moloshok/Reuters/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Kær Kanye har mange titler: Vækkelsesprædikant, Trump-støtte, præsidentkandidat, Kim Kardashians mand og – bevares – en rapper, der »gang på gang omskriver reglerne for en mainstream hiphopplade«, som Berlingskes musikredaktør engang skrev.

Der er altså sket lidt, siden musikeren Kanye West brød igennem i begyndelsen af 00erne med singlen »Through the Wire«. Og snart kan vi få den vanvittige historie fortalt på tv.

Netflix har nemlig købt rettighederne til en dokumentarserie om Kanye West. Det skriver flere medier, herunder Variety. Serien kommer til at indeholde optagelser fra de seneste 21 år af Kanye Wests liv og er skabt af musikvideoproducerparret Clarence »Coodie« Simmons og Chike Ozah.

Serien forventes ifølge Billboard at blive sendt senere i år, men Netflix har ikke ønsket at kommentere den oplysning.

Kanye West har de seneste år tilsyneladende oplevet en religiøs vækkelse, og hans album »Jesus is King« vandt en Grammy i gospelkategorien. Han bor nu på en stor ranch, langt, langt ude på landet i delstaten Wyoming. Samme sted er musikvideoen til »Follow God« optaget, som du kan se herunder.