6.000 retsdokumenter afslører chokerende detaljer i Johnny Depp-sagen. Nu trækker kendte deres støtte til superstjernen

De nye dokumenter viser blandt andet, at Depps juridiske teams oprindelige plan var at bruge nøgenfotos af Amber Heard. Berømtheder, som støttede Johnny Depp efter retssagen, tager efter sigende afstand.

Johnny Depp og Amber Heard under fremlæggelsen af de afsluttende bemærkninger i retssagen, fredag 27. maj 2022.  Fold sammen
Læs mere
Foto: Steve Helber/AP/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Depp vs. Heard har været én af de mest omtalte retssager i 2022.

En sag, der endte med at falde ud til Johnny Depps fordel, og som under sloganet »Justice for Johnny« på mange måder har affejet Amber Heards rolle som offer.

Men nu er nye retsdokumenter blevet frigivet til offentligheden, og de viser en hidtil ukendt side af Depp vs. Heard-æreskrænkelses-sagen.

Over 6.000 retsdokumenter afslører chokerende detaljer, som at foto og lyd indsendt af Johnny Depp er blevet manipuleret, og noter fra parrets terapeut som siger, at Heard var et offer for »intim partnervold«, samt ikke mindst beskeder fra Johnny Depp og hans assistent, som kun bekræfter Amber Heards anklage om, at Johnny Depp sparkede og slog hende foran personalet på sit private fly. Det skriver flere medier, heriblandt nyhedsmediet Jezebel, Rolling Stone og Global News.

»Pirates of the Caribbean«-stjernen trådte 1. juni sejrrigt ud fra retssalen i Virginia. Her afgjorde nævningene enstemmigt, at Amber Heard æreskrænkede Johnny Depp, da hun i 2018  i en udtalelse til The Washington Post hævdede, at hun var offer for misbrug i hjemmet.

Afgørelsen fik Johnny Depp til at skrive et »sejrsopslag« på Instagram. Her skrev han om sine grunde til at indgå søgsmålet, hvordan hans liv seks år tilbage blev forandret, og hvordan nævningene havde givet ham hans liv tilbage.

»Helt fra begyndelsen var målet med retssagen at løfte sløret for sandheden, uanset udfaldet. At fortælle sandheden, var noget, jeg skyldte mine børn og alle dem, der fastholdt deres støtte til mig,« skrev Johnny Depp.

Siden frigørelsen af de nye dokumenter ser det imidlertid ud som om, der er sket et skift i støtten til Johnny Depp. En Twitter-tråd holder blandt andet trit med de berømtheder, der i sin tid likede Depps Instagram-opslag, men som nu tager stille afstand ved at »unlike« opslaget.

De kendte ansigter inkluderer ifølge Twitter-tråden modellen Bella Hadid, Sophie Turner, der kendt fra »Game of Thrones«, sangeren John Legend og skuespilleren Robert Downey Jr.

Det har fået et nyt hashtag til at trende på Twitter under navnet #AmberHeardDeservesAnApology

Hverken Johnny Depp eller Amber Heard har offentligt kommenteret de nyligt afslørede retsdokumenter.