Zalando løftes på børsen efter rygte om Alibaba-interesse

Det tyske onlinemodehus Zalando sendes torsdag til vejrs på børsen i et ellers rødt aktielandskab efter at være blevet nævnt som et muligt opkøbsmål for den kinesiske gigant Alibaba. Det skriver Bloomberg News.

Det tyske onlinemodehus Zalando sendes torsdag til vejrs på børsen i et ellers rødt aktielandskab efter at være blevet nævnt som et muligt opkøbsmål for den kinesiske gigant Alibaba. Fold sammen
Læs mere
Foto: HANNIBAL HANSCHKE
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I et interview med det tyske medie Handelsblatt vurderer Marcel Muench, medstifter af selskabet Dongxii, der specialiserer sig i handel mellem Tyskland og USA, at Zalando kan være interessant for Alibaba.

»Jeg forventer, at Alibaba snart vil investere i selskaber i Europa. Zalando er en "takeover"-kandidat. Selskabet er ikke kun interessant på grund af sin adgang til 25 mio. brugere. I øjeblikket er Zalando også relativt billig på aktiemarkedet,« siger han til det tyske medie.

Medvirkende til Zalandos stigning er også gode tal fra den britiske tøjkæde Next, som torsdag har meldt om et overraskende godt julesalg.

Zalando-aktien er torsdag steget med op til 6,1 pct., hvilket er det højeste siden midten af december. Ved 12-tiden koster aktien 23,67 pct. efter en stigning på 3,3 pct.

/ritzau/FINANS