Waoo flytter TV-kanaler ind hos Apple

Danmarks fjerdestørste TV-leverandør kan nu bruges på Apples TV-boks.

Apples TV-boks bruges af mange til at kombinere streamingtjenester fra nettet, heriblandt Apples egne tilbud, så de er lette at tilgå og bruge på den store fladskærm hjemme i stuen. Nu er Waoos TV-app også klar til brug. Arkivfoto: Beck Diefenbach, Reuters/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Foto: BECK DIEFENBACH

De over 160.000 TV-kunder hos Danmarks fjerdestørste TV-leverandør, Waoo, kan nu bruge deres Apple TV-boks til at se deres normale TV-kanaler gennem, også når de er i sommerhuset eller på rejse.

Waoos app til Apple TV kan fra 27. februar hentes gratis i Apples App Store. Den kan bruges på alle modeller af Apple TV-boksen siden september 2015 og kræver, at man har et Waoo TV-abonnement, så man kan logge ind – derimod behøver man ikke at have Waoos egen TV-boks. Derefter kan man koble Apple TV til enhver bredbåndsforbindelse og se sine vante kanaler.

Appen virker i det store og hele i opsætning og funktioner som Waoos egen TV-boks med TV-guide, kanalskifte i fuldskærm, til- og fravalg af undertekster, muligheden for at starte forfra eller holde pause midt i en direkte sendt udsendelse, optage eller gå i arkivet og finde tidligere udsendelser.

Waoo Bio er ikke med fra begyndelsen men kommer senere, og Kanalbutikken, hvor man kan udskifte sine kanaler, kan heller ikke bruges.

Waoo på Apple TV kan bruges i hele EU, fordi EU sidste år ophævede de geografiske spærringer for, at man kan tage sine digitale abonnementer med sig.