Serieiværksætter Morten Strunge forlader liebhavermægler

Ejendomsmæglerfirmaet Adam Schnack siger farvel til serieinvestor Morten Strunge, der fremover vil ofre sin tid på en podcastsatsning.

Morten Strunge har tjent styrtende på at sælge virksomheder som Onfone og Plenti. Nu skal energien fokuseres på podcasts. Fold sammen
Læs mere
Foto: Thomas Lekfeldt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Morten Strunge, en af landets mest erfarne tech-iværksættere, er fortid hos ejendomsmæglerfirmaet Adam Schnack, der sælger nogle af landets dyreste boliger.

Det skriver Jyllands-Postens erhvervsmedie, Finans.dk.

Serieinvestoren Morten Strunge, der har tjent millioner på at etablere Onfone, Plenti og Mofibo, har siden begyndelsen i 2016 været en del af ejerkredsen i ejendomsmæglerfirmaet sammen med direktør og stifter Adam Schnack, der er kendt fra tv-programmet »Blændende Boliger«, og lakridskongen Johan Bülow.

Morten Strunge ejede cirka ti procent af liebhavermæglerfirmaet, men nu er han altså blevet købt ud til en ukendt pris. Bruddet er sket uden dramatik, lyder det fra begge parter.

»Vi har valgt, at Morten (Strunge, red.) ikke længere skal være en del af det. Det er en prioritering, hvor man lægger sin energi, og der er kun god stemning. Vi er gode venner, og det er meget fredeligt det hele. Det er en stor opgave at være en del af en virksomhed som vores, og vi fortsætter med samme strategi,« siger Adam Schnack til Finans.

Selv fortæller Morten Strunge til erhvervsmediet, at han fremover vil fokusere massivt på podcastplatformen Podimo. Derfor har han også forladt sine bestyrelsesposter hos s360 og Son Of A Tailor, lyder det. Podimo blev stiftet af blandt andre administrerende direktør Morten Strunge tilbage i 2019.

Om sin exit fra mæglerfirmaet Adam Schnack udtaler Morten Strunge til Finans:

»Når jeg kigger på, hvad jeg kan bidrage med på nuværende tidspunkt, og hvad jeg ellers opererer med, så var det den rigtige løsning. Fra at have været investor og en del af mange bestyrelser er jeg tilbage i en lederrolle, og den energi og tid, som jeg har, vil jeg helst bruge på Podimo. Det får begge parter mest ud af,« siger han.