Netcompany finder ny bestyrelsesformand i egne rækker

Den børsnoterede IT-virksomhed Netcompany indkalder til ekstraordinær generalforsamling for at vælge ny bestyrelsesformand, som skal erstatte den afgående Pekka Ala-Pietilä.

Bo Rygaard er ny bestyrelsesformand for Netcompany. Fold sammen
Læs mere
Foto: Ida Marie Odgaard
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den danske IT-virksomhed Netcompany skal vælge ny bestyrelsesformand. Selskabet indkalder derfor til ekstaordinær generalforsamling.

Man har ledt med lys og lygte både internt og eksternt for at finde den helt rigtige mand til posten. Bestyrelsen er nu blevet enige om, at den mand er Bo Rygaard, der allerede er menigt bestyrelsesmedlem. Det skriver selskabet på sin hjemmeside.

Den nye formand skal afløse Pekka Ala-Pietilä, der havde udtrykt ønske om at stoppe ved udgangen af juni måned i år.

»Bo er vurderet som den bedste kandidat og har bred viden og kendskab til virksomheden fra hans arbejde i bestyrelsen siden 2016. Bo vil overtage rollen som bestyrelsesformand den 20. august lige efter generalforsamlingen,« skriver selskabet.

Det tyder på selskabet får en erfaren herre for bordenden. Bo Rygaard er engageret i adskillige virksomhed. Mest iøjnefaldende er han direktør for Dreyers Fond, bestyrelsesformand i Parken Sport & Entertainment, han har tidligere været en del af ledelsen i Nordisk Film og Rockwool-gruppen, fremgår det af hans linkedin-profil.