Mikkellers topchef stopper med øjeblikkelig virkning

Knap to år nåede Kenneth Madsen at være topchef i Mikkeller, før samarbejdet sluttede efter en »gensidig aftale« mellem ham og den øvrige ledelse. Det fremgår af en selskabsmeddelelse.

Her ses ikke den afgående topchef Kenneth Madsen, men Mikkel Bjergsø, der er stifter og kreativ direktør i Mikkeller. Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Kenneth Madsen blev i efteråret 2020 hevet ind i ølbryggeriet Mikkeller som administrerende direktør.

Men nu stopper han med øjeblikkelig virkning, skriver selskabet i en meddelelse.

Her fremgår det, at verdenssituationen med covid-19 og stigende priser på både fragt og råvarer betyder, at »den globale ekspansion, som Kenneth blev hentet til, ikke på nuværende tidspunkt er realistisk at gennemføre.«

Kenneth Madsens fratrædelse sker ifølge selskabets meddelelse efter »gensidig aftale«.

Fremover vil den daglige ledelse blive overtaget af et forretningsudvalg bestående af økonomidirektør Martin Connie Pinborg, stifter og kreativ direktør Mikkel Bjergsø og chefjurist og bestyrelsesformand Ditte Lassen-Kahlke.

Et skift i Mikkellers strategi betyder, at virksomheden vil fokusere mindre på ekspansion af forretningen og mere på at øge indtjeningen og brandingen af selskabet, skriver Mikkeller i meddelelsen.

Mikkeller blev stiftet i 2006 og er til stede i 48 lande.

Til Børsen sagde Kenneth Madsen efter ansættelsen i 2020, at nøglen til at lykkes ville blive samarbejdet med stifteren Mikkel Bjergsø.

»Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at på et eller andet tidspunkt, så er der en af os, der træder den anden over tæerne. Og vi kommer til at sætte os ned, åbne en øl og kigge hinanden dybt i øjnene, og sige: hvad så nu? Men det tror jeg nu nok, at vi kan håndtere,« sagde han til avisen.