Kasi-Jesper går personligt konkurs

Jesper Nielsen er taget under personlig konkursbehandling ved Sø- og Handelsretten. Tidligere i år blev Kasi-Jesper og flere af hans familiemedlemmer meldt til politiet og indstillet til kurskarantæne.

Jesper Nielsen blev især kendt for at have opbygget Pandoras forretning i blandt andet Tyskland. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Kasi-Jesper, der lyder det borgerlige navn Jesper Nielsen, er gået personligt konkurs. Det fremgår af en meddelelse i Statstidende.

Jesper Nielsen blev især kendt for at have opbygget smykkefirmaet Pandoras forretning i blandt andet Tyskland.

Finans har været i kontakt med Kasi-Jesper, der bekræfter sin konkurs.

Konkursen skyldes de millionbøder, han har er idømt i forbindelse med sin kamp mod smykkeselskabet, siger han. Bøderne har han fået, fordi han har udtalt sig om sagen, på trods af at den er omgivet af tavshedsklausuler.

»Krigsskader kalder vi det i familien. Dem har vi haft en hel del af de sidste ni år. Pandora-earnoutsagen er meget nær sin afslutning, og familien kan snart kalde sig milliardærer igen,« skriver han i en e-mail med henvisning til den igangværende voldgiftssag mellem parterne.

Jesper Nielsen kalder det »ren chikane« fra Pandoras side op mod afslutningen af voldgiftssagen mellem partnerne.

Politianmeldt tidligere i år

I august kunne Finans skrive, at Kasi-Jesper og flere af hans familiemedlemmer var blevet anmeldt til politiet og indstillet til en sag om konkurskarantæne for uansvarlig forretningsførelse.

Dengang var det Boris Frederiksen fra Advokatfirmaet Poul Schmith, kurator i konkursboet efter Kasi ApS, der fandt, at der var grundlag for en politiefterforskning og sag om konkurskarantæne.

»Nu må andre vurdere, om der er noget at komme efter,« sagde Boris Frederiksen til Finans.

Ifølge mediets oplysninger er baggrunden for sagen familiens salg af såkaldte earnout-betalinger fra smykkeselskabet Pandora. Ifølge oplysningerne er der blevet foretaget salg af miniandele til over 500 investorer uden godkendelse fra Kasi ApS’ største kreditor, som skal give tilladelse til dette.

Jesper Nielsen var ikke enig i Boris Frederiksens fortolkning af, at salget af miniandele har været håndteret på en forkert og muligvis ulovlig måde.