Danmarks rigeste mand i gavehumør: Ansatte i Bestseller modtager ekstra månedsløn

Næste måned er der ekstra penge på kontoen hos Bestsellers ansatte. I pandemiens navn uddeles 300 millioner til de ansatte.

Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen fik sammen med de ansatte styret virksomheden gennem coronakrisen trods udfordringer. Det får de nu en bonus for. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR-foto: Hans Christian Jacobsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det seneste halvandet år har budt de fleste virksomheder på en række helt nye udfordringer.

I tøjgiganten Bestseller har man besluttet, at de ansatte nu skal belønnes for deres indsats under coronapandemien.

Når medarbejderne i Bestseller tjekker deres konti 1. november, er der derfor en ekstra månedsløn. I alt fordeler Bestseller omkring 300 millioner kroner til de ansatte i den ekstraordinære bonus. Det gælder »alle kolleger« – uanset om man er designer, butiksansat eller it-ekspert, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Bonussen sker som en anerkendelse af »den store holdindsats, medarbejderne i Bestseller har lagt i at få virksomheden godt igennem et udfordrende og bemærkelsesværdigt år«, uddybes det.

»Vi har unægtelig været igennem nogle udfordrende måneder, men vi kan se, vi har kæmpet os stærkt tilbage. Det har alle en kæmpestor andel i, og det vil vi gerne anerkende. Og gøre det med en markant belønning. Vi er i den grad taknemmelige for, at vi står, hvor vi står nu,« udtaler Anders Holch Povlsen, ejer af og direktør i Bestseller.

Bestseller ejer en række internationalt solgte modemærker, herunder Jack & Jones, ONLY, Selected og Vero Moda, og koncernen ejer også størstedelen af butikskæden Normal.

Modegiganten kom igennem coronakrisen med et 2019/2020-regnskab, der viste et overskud på 776 millioner kroner. Det er dog et dyk på 72 procent – og næsten to milliarder kroner mindre end året før – da der stod et overskud før skat på 2,8 milliarder i regnskabet. Det skriver Finans. Trods mange udfordrende måneder oplyses det i pressemeddelelsen:

»Det kommende årsregnskab vidner dog om en holdindsats, hvor medarbejderne har formået og bidraget til, at den danske virksomhed er kommet stærkt igen efter et bemærkelsesværdigt år.«